Tanácsok, tippek

Mit tegyen ha egyszer csak nem folyik le a víz a lefolyóban vagy lakását elönti a szennyvíz? 
 
1.a Magánlakás esetén, ha nem megy le a víz, a duguláselhárító szakember megérkezéséig ne, illetve korlátozottan használja a lefolyót.
1.b Társasház, vagy több lakást érintő, illetve több szintes több lakásos ház esetén, ha bugyog vissza a szennyvíz, az Ön felett lakókat azonnal kérje meg egyáltalán ne használjanak semmilyen lefolyót, mert elöntheti az Ön lakását a szennyvíz. (Miután a duguláselhárító szakember végzett a munkával, mindenki újra használhatja a lefolyókat.)
2. Hívja a duguláselhárító szakembert és lehetőleg minél részletesebben mondja el neki a problémát.
3. A duguláselhárító szakember megérkezéséig, pakoljon ki az érintett területről, és gondoskodjon róla, hogy a szükséges kulcsok, emberek elérhetőek legyenek, amennyiben ez szükséges.
4. Lehetőség szerint biztosítson 220V-ot, és vízvételi lehetőséget a szakember számára.

Hogy dugulás esetén ne kelljen duguláselhárító szakember után keresgélnie, kérem most mentse el telefonjába számomat, vagy írja fel egy olyan helyre, ahol szükség esetén biztosan rátalál:
 
Egyed Adrián, 06-70/63-03-806  DUGULÁSELHÁRÍTÁS
 
Kérem hívjon bizalommal, akár azonnal is útrakelek, hogy önnek segíthessek!
 
Amennyiben úgy dönt megpróbálja házilag a duguláselhárítást, nem sok tanácsot tudok adni, mivel sok háztartás még WC-pumpával sem rendelkezik. Akinek még is lenne otthon egy megbízható pumpája, próbálja meg azzal forró víz kíséretében. Tapasztalatom szerint a vegyszeres kezelés nagyobb dugulás esetén már nem hogy segítene, inkább fokozza a dugulást. Arról nem is beszélve, hogy a sikertelen próbálkozás után a duguláselhárító szakember kezét kikezdheti a vegyszer, ami végül is kárba veszett.
 
Kérem a fent említett lehetőségek tudatában döntsön, hívjon szakembert!